I-ви Конгрес
на
Българското дружество по
съдебна медицина (БДСМ)

П О К А Н А

Уважаеми Колеги,

    Управителният съвет на Българското Дружество по Съдебна Медицина има удоволствието да Ви покани да участвате в Първия конгрес на дружеството, който ще се проведе в периода 13–15 Октомври 2017г. в гр. Варна- к.к. „Св. св. Константин и Елена”, хотел „Estreya Residence” http://www.hotelestreya.com/bg/.
    Всички специалисти по съдебна медицина и сродни медицински специалности, токсиколози, криминолози и автоексперти ще имат възможността да представят своите научни разработки под формата на доклади/устни презентации и постери, като очакваме вашите резюмета до 15 Септември 2017г. на e-mail: alexa2000@mail.bg
    За нас е удоволствие да поканим за участие в конгреса и ще очакваме представители на българският съд, прокуратура, полиция и адвокатските колегии.
    Основната тема на Конгреса е „Съвременни съдебномедицински интерпретации на телесните повреди”.
    Очакваме и вашите научно- практически разработки в сферата на съдебномедицинската травматология, токсикология, генетика, гинекология и други, както и във връзка с патологични състояния, срещани в съдебномедицинската практика.

    Сваляне на програмата на конгреса

    Каним Ви да заявите вашето участие в Конгреса до 01 Септември 2017г., чрез заплащане на такса участие в размер на 100лв. /при ранно записване/ по банковата сметка на Дружеството, след което да изпратите попълнена регистрационна форма
на e-mail: alexa2000@mail.bg
Сваляне на регистрационна форма

Банкова сметка:
БДСМ
Пощенска банка BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG73BPBI79401082230101

С уважение
доц. д-р Александър Апостолов, дм
Председател на БДСМ


 

Обратно към събития и новини